duminică, 11 iulie 2010

Este imposibil...Nu, nu este!




http://www.jurnalul.ro/stire-interviu/nadia-comaneci-greseam-exercitiile-mai-mult-in-vis-decat-in-realitate-140974.html
Sunt oameni (si surprinzator, chiar in tara noastra), care traiesc pentru ceea ce fac. Inteleg ca performanta nu este o notiune abstracta, despre care trebuie sa vorbesti ca sa fi important, ci un stil de viata ce tinde spre perfectiune. Acesti oameni aleg un domeniu si cand incep a-si face treaba,nu sunt doar cei mai buni, dar traiesc pentru asta. Sunt oameni care au reusit sa depaseasca penibilul "las-o ba ca merge asa" sau ironicul "oricat ne platesc ei de prost, noi tot putem sa muncim mai putin" si astazi unii se bucura iar altii nu, de aprecierea noastra. Dar nu de asta au actionat ei astfel. Ei au crezut pur si simplu in pasiunea lor, si au facut-o cu atata dedicare incat multumirea a fost mai mult interioara.
Este usor sa spui ca e greu, ca nu faci fata, sa te plangi toata ziua si sa ai impresia ca nimeni nu mai e cat tine numai pentru ca tu tipi cel mai tare cum ca tu nu mai poti... de atata importanta ce-ti dai, as spune eu!
Si daca depasim un pic cliseul cu promovarea valorilor Romaniei(cu care sunt perfect de acord dar pana ajungem si la rezultate...)am putea privii acesti oameni ca model de urmat din perspectiva modului in care au inteles ei sa isi traiasca viata, sa faca lucrurile si din a modului in care au vazut mereu mai si mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu