joi, 8 iulie 2010

Solidaritate in timp de inundatii...

Nu am sa inteleg niciodata ce ii costa pe unii sa nu fie niste animale pe strazi. De ce traiesc numai pentru ei, au fara doar si poate niste ochelari de cal, si nu vor lasa pe nimeni sa ii invete ca e mai mult in lumea asta decat un suc la terasa. Nu am sa inteleg de ce oamenii au pretentia sa fie catalogati drept "oameni", cand nu sunt decat niste sobolani care presara mai mult rau prin indiferenta decat moartea negra.
Stau in Galati si nu am vazut pe nimeni sa dea o mana de ajutor, sa puna mana pe o lopata si indese niste nisip in saci. E sablon sa spun ca sunt animale care dau dovada de mai multa solidaritate, dar am ajuns sincer in situatia in care ma gandesc ca emisiunea "Survival" din cadrul Animal Planet e mai utila decat orice alta emisiune, pentru ca oricum in jungla vom ajunge.
Stiu ca multa lume nu are dar daca ar vrea intr-adevar sa faca o diferenta in tot se intampla in tara asta,ar dona pentru cei aflati in suferinta. E simplu sa gandesti ca nu ai, dar asta nu inseamna decat sa te complaci in situatia pe care AZI o vezi la televizor si barfesti cu vecina de la 3 cat de scarbit esti tu. Daca ai sa te gandesti ca fapta ta nu face diferenta, gandeste-te mai bine: trebuie sa porneasca de undeva. Stand confortabil in canapeua ta si doar privind la televizor, nu rezolvi nimic. Doneaza. Daca maine vei avea tu nevoie, eu, ei vor da.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu